top of page

COOKIE POLITIK

PERSON DATA POLITIK

 

 

 

COOKIE POLITIK

 

På hjemmesiderne www.freequent.eu, www.freequent.no, freequent.se, www.brandsofscandinavia.com, www.cph-muse.com (herefter “Vores sider”) anvender vi cookies i overensstemmelse med nærværende cookiepolitik.

 

1. Ejeroplysninger

Brands of Scandinavia a/s

Birkemosevej 11 B

DK-6000 Kolding

VAT 31937817

+45 7070119

mail@brandsofscandinavia.com

 

2. Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere en given service på hjemmesiden.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone el. lign.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen-besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

 

3. Cookies på vores sider

På vores sider bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og til at forenkle og forbedre dit besøg. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger følgende typer cookies på vores sider:

1. part cookies:

 

Session Cookie

Adskiller brugerne fra hinanden

Udløber når du forlader siden

 

3. Parts cookies på vores sider

Navn: Google analytsics

Type: Statistik

Formål: Statistik

Varighed: 2 år

 

Persistent cookie

Indsamle statistik om, hvornår brugeren har besøgt hjemmesiden samt oplysninger om, hvilke sider brugerne typisk kommer fra og går videre til.

2 år

 

4. Hvordan fjernes/undgås cookies?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies.

Hvis du anvender en PC kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

 Internet Explorer

 Mozilla Firefox

 Google Chrome

 Opera

 Safari

 Flash cookies

 

5. Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT- udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen).

 

 

6. Behandling af persondata

For yderligere information om hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, kan du læse vores persondatapolitik, som du finder lænegfre nede. 

 

7. Kontakt

Hvis du har spørgsmål til nærværende cookiepolitik, kan du kontakte os på mail@brandsofscandinavia.com

 

 

18.04.18

 

 

 

PERSONDATA POLITIK 

Denne privatlivspolitik er fastlagt af BRANDS OF SCANDINAVIA A/S, CVR nr. 319 378 17, ”Brands of Scandinavia", "vi", "os" eller "vore” i denne privatlivspolitik.

 

 

1. Information om behandling af personoplysninger

Din datasikkerhed er vigtig for os, og vi vægter derfor højt, at dine personoplysninger håndteres på en ansvarlig måde. Nedenfor kan du læse, hvordan vi behandler personoplysninger om dig, når vi agerer som dataansvarlig. Du kan også læse om, hvilke rettigheder du har i forbindelse med vores behandling.

2. Brands of Scandinavias rolle som dataansvarlige

I forbindelse med driften af vores virksomhed behandler vi en række personoplysninger. Det gør vi for, at vi kan servicere dig bedst muligt. Vi indsamler og behandler hovedsageligt almindelige (ikke følsomme) personoplysninger.

 

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Brands of Scandinavia her:

 

BRANDS OF SCANDINAVIA A/S

CVR: 319 378 17

Birkemosevej 11B, 6000 Kolding, Denmark

 

Kontaktperson:

Navn: Susanne Brændgaard

Telefon: 70701119

Email: sb@brandsofscandinavia.com

 

3. Hvilke personoplysninger vi indsamler og formålet

Vi behandler personoplysninger om dig i en række forskellige situationer. Læs nærmere om vores behandling i de forskellige situationer nedenfor.

3.1 Besøgende på Brands of Scandinavias hjemmesider og brugere af Brands of Scandinavias online-tjenester

Når du besøger Brands of Scandinavias hjemmesider (f.eks. brandsofscandinavia.com, freequent.dk, freequent.de, freequent.com, copenhagenmuse.dk, copenhagenmuse.de, copenhagenmuse.com) eller bruger vores andre online-tjenester (på f.eks.  Facebook, instagram, LinkedIn, Tiktok, Pinterest, Youtube), kan Brands of Scandinavia behandle oplysninger om din IP-adresse samt informationer om din computer, enhed og browser.

 

Vi behandler også oplysninger om dit besøg (f.eks. oplysninger om den måde, du kommer ind på vores hjemmesider, hvordan du navigerer rundt på dem, hvilke sider du besøger, indhold du kigger på, dine søgninger, reklamer du har set mv.). Disse personoplysninger indhentes igennem cookies, logfiler og øvrige teknologier (du kan læse mere om vores brug af cookies her https://freequent.dk/pages/cookiepolitik).

 

Vi behandler også personoplysninger, som du giver os i forbindelse med din brug af hjemmesiden eller vores online-tjenester, f.eks. når du anvender vores online chat og når du anvender vores online kontaktformular, herunder dit navn, e-mailadresse, produktinteresse, samt øvrige oplysninger du giver til os.

 

Vi bruger dine personoplysninger for, at vi kan gøre relevante produkter, leverancer, ydelser og services (”Ydelser”) tilgængelige for dig og til at forbedre din oplevelse af vores hjemmesider og online-tjenester samt de Ydelser, vi tilbyder. Vi bruger også personoplysningerne til at vise dig indhold på vores og andres sider baseret på dine aktiviteter og præferencer, og til at begrænse antallet af gange du ser det samme indhold.

 

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser i at gøre vores hjemmeside (og online tjenester) tilgængelige for dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)) eller dit samtykke (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(a) og cookiebekendtgørelsen § 3).

3.2 Kunder hos Brands of Scandinavia

Når du er kunde hos Brands of Scandinavia, og køber via vores webshop, behandler Brands of Scandinavia personoplysninger om dit navn, din adresse, e-mailadresse, dine køb, betalingsoplysninger og øvrige oplysninger, som du giver til os.

 

Vi behandler personoplysningerne med det formål at kunne opfylde aftalen med vores kunder, med henblik på at levere Ydelserne, fakturere, føre statistik og foretage kvalitetsstyring samt for at opretholde vores kunderegistrer og yde generel service, markedsføring og salg over for vores kunder.

 

Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1) (b)) eller vores legitime interesser i at administrere dine oplysninger som kunde hos os (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)).

 

3.3 Modtagere af markedsføring

Når du modtager markedsføring, herunder nyhedsbreve fra Brands of Scandinavia, behandler vi personoplysninger om navn, e-mailadresse og produktinteresse. Vi behandler også oplysninger om dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation, din brug af den markedsføring, vi sender til dig (herunder f.eks. om du har åbnet en e-mail fra os, om e-mailen er læst, og hvilke links du har åbnet), samt oplysninger, som du i øvrigt giver til os.

 

Vi behandler dine personoplysninger med henblik på markedsføring af vores virksomhed og virksomhedens Ydelser, oprettelse og administration af dig som abonnent på markedsføring. Vi bruger personoplysningerne om dine præferencer og din brug, for at forstå den måde, som vores kunder tager imod vores markedsføring og for at forbedre markedsføringen over for dig og vores øvrige kunder fremadrettet.

 

Vi sender kun markedsføringsmateriale til dig på e-mail, sms eller via anden elektronisk kanal, når vi har indhentet dit samtykke hertil, når dette er påkrævet i henhold til markedsføringslovens regler.

 

Vi bruger også personoplysninger om dig til at vise dig indhold på vores og andres sider baseret på dine aktiviteter og præferencer, og til at begrænse antallet af gange du ser det samme indhold, samt til måling af effektiviteten af vores indhold og markedsføring. Til brug herfor vil vi kunne uploade din e-mailadresse til annonceringsværktøjer hos eksempelvis Google eller Facebook med henblik på fremsendelsen af målrettet markedsføring.

 

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser i at efterkomme dit ønske om at modtage markedsføring fra os, som du har givet samtykke til efter markedsføringsloven (databeskyttelses-forordningen artikel 6(1)(f)).

 

3.4 Deltagere i konkurrencer

Når du deltager i konkurrencer, behandler vi personoplysninger om navn, e-mailadresse, besvarelse til den pågældende konkurrence, profilnavn.

 

Vi behandler dine personoplysninger med henblik på administration af konkurrencer, udtrækning af vindere mv.

 

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser i at afvikle konkurrencen og rette henvendelse til vinderen (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)).

 

3.5 Deltagere på Brands of Scandinavias events

Når du tilmelder dig og deltager i events afholdt af Brands of Scandinavia, behandler vi personoplysninger om navn, e-mailadresse, hvilke event, der deltages i.

 

Vi behandler disse personoplysninger med henblik på administration af eventet og af sikkerhedsmæssige årsager, samt for at kunne sende dig relevant materiale.

 

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser i at afholde events (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)) eller dit samtykke (databeskyttelsesforordningen artikel 6 (1)(a) og markedsføringsloven § 10).

 

3.6 Samarbejdspartnere og/eller leverandører til Brands of Scandinavia

Når du er samarbejdspartner eller leverandør til Brands of Scandinavia eller er kontaktperson hos en samarbejdspartner/leverandør, behandler vi personoplysninger om navn, virksomhedsadresse, arbejdstelefonnummer, e-mailadresse, titel samt offentligt tilgængelig information og øvrige oplysninger, som du giver til os.

 

Vi behandler personoplysningerne til brug for kontraktstyring samt for at modtage varer og tjenester fra vores leverandører og samarbejdspartnere, og hvor det er relevant for at opfylde aftaler med vores kunder.

 

Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(b)) eller vores legitime interesser i at varetage relationen med dig/den virksomhed du repræsenterer som samarbejdspartner/leverandør (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)).

 

4. Deling af dine personoplysninger med andre

Brands of Scandinavia kan videregive dine personoplysninger til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores forretning samt til vores koncernforbundne selskaber.

 

Brands of Scandinavia kan endvidere videregive dine personoplysninger til en offentlig myndighed i situationer, hvor vi konkret er forpligtiget til at videregive dine personoplysninger i medfør af lovgivning og underretningsforpligtigelser, som vi er underlagt.

 

Vi forsøger at begrænse videregivelsen af data i personhenførbar form og dermed videregivelsen af oplysninger, som kan henføres til dig personligt.

 

Brands of Scandinavia overlader desuden dine personoplysninger til databehandlere. Vores databehandlere behandler alene dine personoplysninger til vores formål og på vores instruks.

 

5. Overførsel af personoplysninger til lande uden for EU/EØS

Dine personoplysninger vil ikke blive overført til lande uden for EU/EØS.

 

6. Opbevaring, dataintegritet og sikkerhed

Når dine personoplysninger ikke længere er nødvendige, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

Det er vores politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

 

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre databeskyttelse for alle de personoplysninger, som vi behandler. Vi gennemfører regelmæssigt interne opfølgninger i forhold til tilstrækkeligheden og efterlevelsen af politikker og foranstaltninger.

 

7. Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet om din brug af Freequent.dk i henhold til punkt 3.1, slettes efter reglerne i Brands of Scandinavias Cookiepolitik. De enkelte udløbsfrister er oplistet i Brands of Scandinavias Cookiepolitik, hvor du også kan læse mere om, hvordan du selv kan slette dine cookies, når du ønsker det.

 

Oplysninger indsamlet i forbindelse med dine køb og henvendelser til Brands of Scandinavia i forbindelse hermed, jfr. pkt. 3.2, vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter dit køb blev foretaget i henhold til fakturakrav og regnskabslovgivningen.

 

Ved framelding af vores nyhedsbrev vil du straks blive afmeldt, men dokumentation for oprindeligt afgivet samtykke gemmes i 2 år.

 

Oplysninger, du giver på Brands of Scandinavia’s profiler på Sociale Medier, vil som udgangspunkt blive liggende på disse profiler som en del af sidens historik, med mindre du selv sletter dem.

 

Oplysninger, som stammer fra en samarbejdsrelation jf. punkt 3.6 opbevares, så længe de har relevans i forhold til den eksisterende eller potentielle samarbejdsrelation og i en efterfølgende periode, så længe det er nødvendigt for Brands of Scandinavia for at kunne dokumentere relationen.

 

8. Dine rettigheder

Som registreret har du en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

 

Du kan – ubetinget og til enhver tid – trække ethvert samtykke tilbage. Det kan ske ved at sende en e-mail til os på info@brandsofscandinavia.com. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke have nogen negativ indvirkning. Det kan dog betyde, at vi ikke fremover kan opfylde specifikke anmodninger fra dig. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af ​​behandlingen på grundlag af samtykke, inden det trækkes tilbage. Endvidere vil det ikke påvirke nogen behandling, der udføres på anden lovlig basis.

 

Du kan desuden – ubetinget og til enhver tid – gøre indsigelser gældende mod vores behandling, når den sker på baggrund af vores legitime interesse.

 

Dine rettigheder omfatter også følgende:

 

  • Ret til indsigt: Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig.

 

  • Ret til berigtigelse: Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget og ufuldstændige personoplysninger fuldstændiggjort.

 

  • Ret til sletning (retten til at blive glemt): I særlige tilfælde har du ret til at få slettet personoplysninger om dig, inden det tidspunkt hvor vi almindeligvis vil slette dine personoplysninger.

 

  • Ret til begrænsning af behandling: Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle personoplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

  • Ret til at gøre indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, og altid hvis behandlingen er med henblik på direkte markedsføring.

 

  • Ret til dataportabilitet: Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden.

 

  • Ret til at indgive klage: Du kan til enhver tid indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se mere på www.datatilsynet.dk, hvor du også kan finde yderligere information om dine rettigheder som registreret.
     

9. Opdatering af vores privatlivspolitik

Fra tid til anden vil det være nødvendigt for os at opdatere denne privatlivspolitik. Vi gennemgår regelmæssigt vores privatlivspolitik for at sikre, at den er opdateret, retvisende og i overensstemmelse med gældende lovgivning og principper for behandling af personoplysninger. Vi offentliggør nye versioner på vores hjemmeside.

 

Denne politik har versionsnr. 2 og er gældende fra den 25. januar, 2024.

 

 

bottom of page